7 Νοεμβρίου 2011


Οβάλ πρόσωπο, σαρκώδη χείλη, υγρά ονειροπόλα μάτια και βαριά επιβλητική φωνή είναι τα χαρακτηριστικά που σας κάνουν αναγνωρίσιμες. Είστε δυναμικές, εύστροφες και ποτέ δεν υιοθετείτε αυτούσιες τις εκάστοτε τάσεις της μόδας. Το λεπτό σας γούστο δεν σας επιτρέπει να ενσωματωθείτε στο πλήθος και με την ευρηματικότητά σας βρίσκετε πάντα τρόπους να ξεχωρίζετε. Ο μοναδικός συνδυασμός θηλυκότητας και… μαγκιάς που διαθέτετε ενθουσιάζει τους άντρες, αλλά συγχρόνως φέρνει στην επιφάνεια την ανταγωνιστικότητα των άλλων γυναικών.
Ανήκετε στο ζώδιο που εκπροσωπεί τη γυναικεία φύση και η παρουσία σας είναι συνδεδεμένη με τα μυστικά τοπία της νύχτας, τις διαρκείς εναλλαγές της Σελήνης και τα ιερά μυστήρια της αρχέγονης θηλυκότητας.
ΦΗΜΕΣ Παρόλο που οι άλλοι σας αποκαλούν «ευαίσθητα Καρκινάκια», κατά βάθος θεωρούν ότι είστε σκληρές διαπραγματεύτριες και ότι το μόνο που σας απασχολεί είναι η φροντίδα των πρακτικών σας συμφερόντων.
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Είναι γεγονός ότι παρουσιάζετε ένα σκληρό προφίλ με σκοπό να διαφυλάξετε τις ευαισθησίες σας και για τον ίδιο λόγο σαρκάζετε ανοιχτά οτιδήποτε θα μπορούσε να σας πληγώσει. Αδιαφορείτε για τις ομαδικές προσπάθειες, αφού ο ρόλος που σας αφορά θυμίζει «one woman show» και συνήθως δεν δίνετε δεύτερη ευκαιρία στους φίλους ή στους εραστές που σας πρόδωσαν. Ο αριθμός 2 παίζει μοιραίο ρόλο στη ζωή σας, ενώ στις ηλικίες των 29 και των 38 πραγματοποιούνται οι σημαντικότεροι στόχοι σας. 
ΕΙΣΤΕ ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΕΣ όποτε βρίσκεστε ανάμεσα σε άτομα που εμπιστεύεστε και νιώθετε ελεύθερες να κάνετε χιουμοριστικά σχόλια. Η ευρηματικότητα και η ευστοχία των αστείων σας είναι μοναδικές.
ΕΙΣΤΕ… ΑΝΥΠΟΦΟΡΕΣ όταν δυσανασχετείτε με κάτι. Είστε ικανές να γκρινιάζετε απ’ το πρωί μέχρι το βράδυ… κουρελιάζοντας τα νεύρα των γύρω σας.

2 σχόλια :

  1. χιχιιχ.. μολις το διαβασε μια φιλη μου και μου ειπε οτι σαν να γραφεις για εμενα... λεω WHAT THE HELL..??? μπαινω και τι να δω.. χιιχιχ... εισαι και εσυ καρκινακι..??? με χαρακτηριζουν απολυτα οσα λεει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thank you for commenting <3

NEVER MISS A POST!

Follow

ARCHIVE